A apărut o nouă categorie de vouchere, în valoare de 400 DE LEI. Milioane de români le vor primi

Potrivit unei noi propuneri de lege care urmează să fie dezbătută la Camera Deputaților, românii vor primi noi tichete. Noul tip de vouchere vine în sprijinul celor care au copii preșcolari și elevi până în clasa a IV-a.

Mai precis, este vorba de tichete educaționale, care vor ajuta acești părinți să achite programele de tipul „Școală după școală”, adică programele After School. Tichetele educaționale vor fi acordate doar pentru preșcolari și pentru elevii de până în clasa a IV-a, inclusiv.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Părinții vor trebui să facă o cerere scrisă la terminarea fiecărui an școlar ori atunci când copii sunt înscriși la școală ori grădiniță. Finanțarea se face de la bugetul de stat, iar valoare nominală este de 400 de lei. Părinții cu mai mulți copii vor trebui să facă cerere pentru fiecare copil în parte.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Tichetele se vor distribui sub formă de bonuri valorice, nu vor fi transferabile, destinația fiind aceea de a acoperi cheltuielile programului After School.

Programul „Școală după școală” este finanțat în acest moment numai pentru categoriile de copii dezavantajați, dar noul proiect ar urma să fie extins pentru toţi copiii.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.