A căzut şi ultima redută a lui Emil Boc: „Mamaaa, a fost ca un trasnet! Cand i-au auzit numele, toti clujenii au inceput sa huiduie si sa il injure!

emil-bocÎntr-o perioadă în care USL era pe val, iar Traian Băsescu şi PDL erau la pământ, fostul premier Emil Boc reuşea să câştige un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. După aproape 3 ani, anul 2012 pare să fi ajuns şi în capitala Ardealului.

Aflat sâmbătă seara în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la finala turnelului de handbal feminin „Trofeul Carpaţi”, Emil Boc a fost huiduit copios de cei 7000 de spectatori.

„Mamaaa, a fost ca un trasnet! Cand i-au auzit numele, toti clujenii au inceput sa huiduie si sa il injure! La brutarie, ii strigau unii. Altii il fluierau copios, pomenind-o pe Elena Udrea. I-a picat fata! Faceti rost de o filmare, ca sunteti ziaristi! Sa vedeti ce vuiet a fost! S-a innegrit Boc si a roit-o insotit de slugile lui, de Poli, consilierul lui personal, ala la care maica-sa a fost arestata ca lua bani de la parinti sa ii treaca Bacul pe copii. Sa ii fie rusine, clujenii nu sunt prosti, s-a dus baba cu colacii, nu mai pupa el primarie!”, a declarat unul dintre spectatori, pentru Ziar de Cluj.

FOTO:inpolitics.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.