A CRESCUT darul! Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o nuntă în România în 2022. Pe ce se duc cei mai mulți bani, de fapt

Nunta este un eveniment important în viața fiecărui om, iar românii nu fac abstracție de la organizarea ei.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Ba din contră, nunțile la români au devenit costisitoare și extravagante, drept urmare și bugetul trebuie să fie pe măsură.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Câți bani costă o nuntă astăzi în România

De la logodnă și până la marele eveniment durează în medie 12-14 luni, vreme în care majoritatea își planifică marele eveniment. Mirii își alocă bugetul direct proporțional cu dorințele pe care le consideră esențiale pentru un așa eveniment. Tortul 76%, florile, 74% și muzica 72%. Bugetul unei nunți în România variază între 6.000 și 10.000 de euro, excluzând locația și meniul de nuntă, dar cifrele arată că, de multe ori, mirii ajung să cheltuiască cu până 30% mai mult decât și-au propus inițial.

Bugetul alocat unei nunți în România poate împărți astfel: rochia, care costă între 3.000 și 5.000 de lei, costumul costă între 2.500 de lei și până la 3.500 de lei, pantofii costă 500 lei, iar verighetele costă de la 2.000 de lei până la 3.000 de lei.

Acum este și rândul invitațiilor, care costă între 5 și 9 lei per bucată și care se comandă, în general 100 de bucăți. Mărturiile costă între 6 și 10 lei, accesoriile de păr costă 200 de lei, make-up-ul și hairstyle-ul costă 900 de lei, iar florile costă între 7.000 și 9.000 de lei.

Dacă pentru cheltuielile legate de pregătirea nunții poți cheltui, în medie, 6.000 de euro, conform estimărilor expozanților de la târgul Mireasa Made in România, cât costă ca să închiriezi o locație și meniurile de nuntă?

Ce cheltuieli mai sunt pe lângă

Wedding plannerii estimează un buget de circa 10.000 de euro minim pentru o nuntă completă. În acest preț, bugetul alocat cheltuielilor de mai sus este însă semnificativ mai mic, pentru ca o bună parte din suma de cel puțin 10.000 de euro merge către restaurant.

Suma diferă și în funcție de numărul de invitați, dar și de meniuri, dar și de alte dorințe,  precum fântâni de ciocolată, candybars, care nu sunt mereu incluse în ofertă, sau momente speciale animate, trupe live, cabine foto etc.

Dacă ai un buget de 10.000 de euro pentru nuntă, dintre care aproape 7.500 de euro au mers către plata meniurilor, se poate aproxima, așadar, că bugetul alocat pentru meniurile unei nunți reprezintă circa 70% din bugetul total pentru o nuntă. Pe lângă toate acestea, se adaugă și costurile de mai sus care pot varia în funcție de cerințele nuntașilor.

Nu în ultimul rând, ar trebui să iei în calcul și cheltuielile cu fotograful, cabina foto, DJ, formație, care ar mai adăuga în jur de 2.000-3000 de euro la buget. sursa:substantial.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.