A fugit de la locul accidentului … și s-a oprit într-un stâlp. Află mai mult

Aseară, 08 februarie, la ora 20.18, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe strada Rachetei, un autoturism a acroșat un autoturism parcat și a părăsit locul faptei, conducătorul acestuia fiind posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

La scurt timp, polițiștii au identificat autoturismul în cauză pe bulevardul Unirii, acesta fiind în afara părții carosabile, pe spațiul verde, cu partea din față a autoturismului lovită de un stâlp de electricitate.

La volan a fost identificat un bărbat de 49 de ani, din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a șoferului, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

~

 

La data de 07 februarie, în timp ce polițiștii din Târgu Lăpuș se aflau în timpul serviciului de supraveghere și control al traficului rutier pe D.J. 109F, în jurul orei 18.05, au oprit un autoturism pentru control.

La volan a fost identificat un bărbat de 67 ani, din Dămăcușeni, care are permisul de conducere anulat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

~

 

La data de 06 februarie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 60 de ani, s-ar fi prezentat la o unitate de învățământ din municipiu, pentru a-și vizita nepotul.

Pe numele bărbatului a fost emis de Judecătoria Sighetu Marmației, un ordin de protecție valabil 12 luni, care a fost încălcat prin prezența bărbatului la unuitatea de învățământ, pe care nepotul său o frecventează.

Ieri, 08 februarie, în urma verificărilor efectuate, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 60 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.