A găsit o lămâie uriașă, de 2,6 kg, în grădină și când a tăiat-o a avut o surpriză. Cum arată interiorul fructului neobișnuit

Doi tineri din East Fremantle au avut parte de o surpriză după ce au plantat un lămâi în propria curte. Deși nu se așteptau ca pomul fructifer să le ofere lămâi, s-au trezit cu un fruct uriaș. Chef Melissa Palinkas a făcut publică fotografia cu alimentul de 2,6 kilograme.

Melissa a împărtășit cu entuziasm o imagine a unei lămâi uriașe, crecute chiar în curtea localnicilor. Fructul cântărea 2.6 kilograme și era, evident, mult mai mare pe lângă o lămâie obișnuită.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Femeia, care locuiește în Australia de Vest, a declarat pentru Daily Mail că lămâia neobișnuită a apărut în iunie. Intrigată de dimensiunea ei, Chef Palinkas a ales să folosească alimentul pentru o salată după ce a observat că nu are suficient suc.

”Este dulce, așa că am curățat-o și am făcut o salată de lâmâie cu zucchini și măsline verzi, cu un dressing din suc de lămâie. Partea din mijlocul seamănă mult cu lime-ul care e cultivat în Australia.”, a specificat ea.

Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.