A început programul „Litoralul pentru toți” 2024: Reduceri semnificative la cazare până pe 20 iunie

Astăzi a marcat debutul așteptat al Programului „Litoralul pentru Toți” pentru anul curent, adresându-se tuturor românilor dornici de o evadare la mare în afara sezonului estival. Prima etapă a acestui program, care se desfășoară între 3 mai și 20 iunie, vine cu reduceri substanțiale la tarifele de cazare pentru șederi de minim 6 nopți, în timp ce a doua etapă va avea loc între 1 septembrie și 15 octombrie.

Participând la acest program, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc oferă oportunități accesibile de relaxare și distracție. La ediția cu numărul 43, 17 hoteluri din 6 stațiuni s-au înscris până în prezent, inclusiv nume precum Hotel Modern, Hotel Central și Hotel Voila din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon și Hotel Minerva din Eforie Nord, Hotel Q din Neptun-Olimp, Hotel Dana din Venus și Hotel Corsa din Mangalia.

Pentru cei interesați, iată câteva exemple de tarife pentru o noapte de cazare: un hotel de 2 stele din Saturn oferă sejururi începând de la 69 de lei pe noapte pentru două persoane; pentru cei dornici de all inclusive, un hotel de 3 stele din Olimp propune pachete începând de la 465 de lei pe noapte în cameră dublă, incluzând 3 mese pe zi, băuturi nelimitate, șezlonguri la plajă privată și programe de distracție pentru copii; în Mamaia, la un hotel de 4 stele, oferta începe de la 180 de lei pe noapte pentru un sejur de minim 5 nopți, valabil în perioada 6 mai – 13 iunie 2024.

Aceste oferte sunt menite să ofere turiștilor variate opțiuni de cazare și servicii incluse, în cadrul unui program dedicat celor care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea litoralului românesc în afara sezonului aglomerat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.