A lovit un pieton și după 5 minute s-a întors să îl bată. Ce au constatat polițiștii în zona Pasului Hera?

Sâmbătă, 13 august, la ora 16.28, polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că pe D.J. 186, în Săliștea de Sus a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 62 de ani din Borșa,  în timp ce conducea un motociclu, având înmatricularea suspendată, înspre Dragomirești, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu  gardul din lemn al unui imobil de pe strada Liviu Doru Bindea din oraș.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a suferit leziuni, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Întrucât avea leziuni la nivelul abdomenului, conducătorul motociclului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și nu a fost posibilă nici prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

o

În noaptea zilei de 14 august, polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un pieton de 27 de ani din Petrova. Ulterior impactului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 38 de ani din localitate, și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii incidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

Ulterior, după aproximativ 5 minute, a revenit la fața locului și l-a agresat pe tânărul de 27 de ani, după care și-a continuat deplasarea înspre Pasul Hera.

Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și lovire sau alte violențe.

o

Astăzi, 16 august, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 61 de ani din Groși, cu privire la faptul că, pe D.J. 184, strada Dragoș Vodă din Baia Sprie, a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 56 de ani din Groși, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe D.J. 184, din direcția Cavnic spre orașul Baia Sprie, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un podeț de beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a pasagerei din dreapta față, o femeie de 74 de ani din Groși. Ambele au fost transportate la spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto nu a putut fi testată alcoolscopic din cauza leziunilor suferite, dar i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.