A rămas cu autoturismul suspendat pe pod în timp ce fugea de polițiști. Unde s-a oprit un maramureșan?

Azi-noapte, la ora 23.33, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.J. 182B, în apropierea podului care face legătura între localitățile Chelința și Ulmeni a avut loc un accident rutier de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat autoturismul în cauză, suspendat pe podul închis circulației rutiere, fiind în stadiul de construcție.

Ulterior, în ambulanță, polițiștii au identificat o tânără de 21 de ani, care a relatat faptul că, în timp ce o cunoștință o conducea cu autoturismul spre domiciliu, au fost opriți de un echipaj de poliție în localitatea Hideaga.

Conducătorul auto a a demarat în trombă de lângă polițiști, fără a mai prezenta documentele de control, având ca direcție de mers podul care face legătura între localitățile Chelința și Ulmeni. Ulterior, știind că podul nu este pus în circulație, tânăra de 21 de ani a sărit din autoturism în timpul mersului, de pe scaunul din dreapta față. Autoturismul a intrat pe rampa improvizată a podului, unde a rămas suspendat.

Tânăra a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Aceasta nu a rămas internată sub supraveghere medicală.

Polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 27 de ani, iar în urma verificărlilor efectuate au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea stării de fapt și în vederea luării măsurilor legale care se impun sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.