A spart telefonul soției într-un local din Dragomirești. Ce s-a întâmplat și ce măsuri au luat polițiștii asupra unui maramureșan?

Ieri, 13 septembrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au fost sesizați de către o femeie din Dragomirești de 25 de ani, prin S.N.U.A.U. cu privire la faptul că, soțul său a agresat-o fizic în incinta unui local.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul geloziei, soțul său de 28 de ani, a agresat-o fizic, producându-i leziuni, ulterior i-a distrus telefonul mobil, creându-i un prejudiciu de aproximativ 1500 de lei.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.


Ieri, 13 septembrie, la ora 17.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către o femeie de 37 de ani din oraș, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla la domiciliul său, a avut discuții în contradictoriu cu fostul concubin de 36 ani, care, a amenințat-o pe motiv că femeia nu-și mai dorește o relație cu acesta.

Totodată, bărbatul a fost transportat la Spitalul din Sighetul Marmației, Secția Psihiatrie, în vederea efectuării unei expertize medicale.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.