A stat un an în comă, s-a infectat de două ori cu coronavirus, iar când s-a trezit habar n-avea că este pandemie. Cazul incredibil al unui adolescent din Marea Britanie

Joseph Flavill, un adolescent din Marea Britanie care a stat în comă timp de aproape un an, habar n-avea că este pandemie atunci când s-a trezit, deși a fost infectat cu Sars-Cov-2 de două ori.

Joseph Flavill (19 ani) a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba lângă casa sa din Tutbury (Staffordshire) pe 1 martie 2020. Se întâmpla cu trei săptămâni înainte de primul lockdown din Marea Britanie, iar de atunci a petrecut aproape 11 luni în comă, după cum scrie Daily Mail. În acest interval el a fost infectat de două ori cu noul coronavirus.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

După accident, tânărul a fost dus de urgență la Spitalul General Leicester, unde a petrecut șase luni în comă, înainte de a fi mutat la Adderley Green, un centru de reabilitare neurologică din Stoke-on-Trent, în urmă cu patru luni. Acum adolescentul se recuperează, reușind să deschidă ochii și să-și miște membrele. El comunică cu familia clipind și zâmbind, dar din cauza restricțiilor, o poate face doar prin intermediul FaceTime.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Ce este însă mai curios este faptul că, în perioada spitalizării, Joseph a fost infectat de două ori cu Sars-Cov-2. Totuși, atunci când s-a trezit, acesta habar nu avea că în toată lumea este pandemie, iar în mare parte din timpul în care el a stat în comă Marea Britanie a fost în lockdown strict.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.