A treia profeție a Fecioarei Maria de la Fatima! Papa Ioan Paul al ll-ea: ”Milioane de oameni vor muri”

În primăvara anului 1916, în locul numit La Loca du Cabeco, din Portugalia, Arhanghelul Mihail s-a arătat în faţa a trei copii care se alfau cu oile la păscut. Este vorba despre Lucia de Santos – 10 ani, şi cei doi veri ai săi, Jacinta – 7 ani şi Francisco – 10 ani.

Anul 1917 a marcat începutul unor apariții a Fecioarei Maria, care fost consemnat din 13 mai până în data de 13 octombrie. Despre prima apariție se știe că a avut loc duminică, 13 mai 1917, de sărbătoarea Înălţării, copiii erau cu oile la păscut aproape de satul Fatima, situat în dioceza Leiria, iar privirile lor le-au fost atrase de o strălucire intensă care lumina cerul.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

„Nu vă temeţi. Sunt coborâtă din Ceruri … Am venit la voi ca să vă spun să veniţi aici şase luni la rând, în zilele de 13, la această oră. Mai târziu vă voi spune cine sunt şi ce doresc. Rugaţi-vă în fiecare zi pentru pacea lumii şi pentru sfârşitul războiului”, a scris Lucia de Santos,

Luna următoare, pe 13 iunie, la ora stabilită, copiii au venit în acelaşi loc, însoţiţi de data aceasta, de aproximativ o sută de ţărani. Către prânz, un mic nor luminos a coborât din cer şi a plutit la o înălţime de câţiva metri. Dintre cei prezenţi, doar copiii au putut s-o vadă pe Doamnă. Aceasta s-a adresat fetiţei cu numele Lucia: „Îi voi lua în curând la cer pe Jacinta şi pe Francisco, însă tu vei mai rămâne o vreme aici. Iisus vrea să Îl serveşti, pentru ca oamenii să mă cunoască şi să mă iubească”.

Profeţia s-a îndeplinit, căci Francisco a murit la vârsta de zece ani, pe 4 aprilie 1919, iar Jacinta, pe 20 februarie 1920, la vârsta de nouă ani. Lucia a trăit 98 de ani, în anul 2005, culmea într-o zi de 13. Ea este cea care a făcut cunoscute ulterior profeţiile Fecioarei.

Profeţiile de la Fatima. Prima dintre ele se referă la imaginea iadului

Pe 13 iulie 1917, mii de oameni s-au prezentat împreună cu cei trei copiii la locul stabilit. Lucia i-a cerut ”Doamnei” să facă un miracol, astfel încât toată lumea să creadă, iar aceasta a spus că „în octombrie, va spune cine este şi ce doreşte şi va face un miracol pentru ca toţi să creadă”.

Cu ocazia celei de-a treia apariţii, Fecioara Maria le-a făcut cunoscute trei profeţii. Două dintre acestea au fost divulgate integral abia în 1942, cea de-a treia trebuind să fie făcut cunoscut, conform voinţei Sfintei Fecioare, abia în anul 1960.

„Stăpâna noastră, Fecioara Maria, ne-a arătat o imensă mare de foc, care părea că se află sub pământ, unde, cuprinşi de acest foc, se puteau vedea demonii şi sufletele chinuite, având aparenţa unui jar translucid, negru sau mai închis la culoare şi care avea forme umane. Sufletele erau vânturate prin acest foc, ridicate chiar de flăcările care ieşeau din ele însele, iscând nori de fum. Ele cădeau apoi din nou, în toate părţile, precum zboară şi cad scânteile în incendiile foarte puternice, părând lipsite de greutate şi de echilibru, scoţând urlete şi gemete de durere şi de disperare înspăimântătoare şi terifiante. Demonii se distingeau prin formele lor oribile şi dezgustătoare de fiare nemaivăzute şi înspăimântătoare, negre şi translucide”, a scris Lucia, care a devenit călugăriță.

A doua profeție este legată despre Rusia

A doua profeție s-a referit la al doilea război mondial. Potrivit celor relatate de Lucia de Santos, Fecioara Maria a cerut ca Rusia să se respecte drepturile religioase ale oamenilor, care sub regimul comunist condus de Stalin a început o aprigă prigoană asupra Bisericii.

Potrivit prorocirii, al doilea război mondial urma să înceapă în ziua când cerul avea să fie luminat foarte puternic. Acest lucru chiar s-a produs în 1938, când aurola boreală a putut fi văzută chiar și din Europa de Est. Și tot atunci a început al doilea război mondial.

„Pentru a împiedica acest război, cer ca Rusia să fie consacrată inimii absolute și imaculate a lui Dumnezeu şi să fie realizat un act reparatoriu constând din participarea la împărtăşaniile primelor sâmbete pentru a i se ierta păcatele. Dacă mi se îndeplineşte cererea, atunci Rusia se va reconverti şi va fi pace; dacă nu, Rusia îşi va răspândi greşelile în întreaga lume, provocând războaie şi aducând persecuţii Bisericii”, a scris Lucia.

Minunea ”soarelui săltăreț”

Minunea promisă de Fecioara Maria a avut loc la ultima apariție a acesteia, în fața a 70.000 de oameni. Era 13 octombrie 1917, în jurul orei 10 dimineaţa, când oamenii au remarcat o coloană de fum ridicându-se deasupra capetelor celor trei copii şi dispărând. Fenomenul s-a petrecut de trei ori.

„Continuaţi să vă rugaţi şi să mă chemaţi în fiecare zi. Dacă poporul se căieşte, războiul se va termina. Să nu Îl supărăm şi mai tare pe Domnul nostru!. Să vindeci mai mulţi bolnavi şi să convertească păcătoşii”, i-a spus Fecioara Maria, Luciei de Santos.

După acest moment, fuiorul de fum s-a ridicat la cer și a început un spectacol al ”soarelui”, care nu a fost explicat nici în ziua de azi. Astrul solar a devenit de culoarea argintului mat, putând fi privit fără senzaţia de orbire. În momentul în care astrul a început să se învârtă, producând o jerbă multicoloră, cei prezenţi, înspăimântaţi, au crezut că Soarele se va prăvăli peste ei. Acesta se mişca tot mai vertiginos, schimbându-şi brusc direcţia, precum o roată de foc şi a coborât aproape de pământ de trei ori la rând în decursul unui sfert de oră, schimbându-şi culorile de fiecare dată.

Al treilea secret de la Fatima. Vremuri grele pentru biserică

Deși la Fatima a existat și o a treia profeție, aceasta nu a mai fost cunoscută niciodată, după ce Biserica Catolică a interzis să fie făcută publice.

Lucia de Santos a scris această profeție dar a spus în permanență că Fecioara Maria i-a interzis să o dezvăluie înainte de 1960. După acest an, Biserica Catolică a făcut tot posibilul să țină sub cel mai mare secret această profeție, papii vorbind de foarte puține ori despre acest lucru.

Maica Lucia a fost izolată în incinta mânăstirii carmelite din Coimbra, Portugalia, unde şi-a petrecut ultima perioadă a vieţii, murind la 98 de ani, în data de 13 februarie 2005. După moartea acesteia, chilia ei a fost imediat sigilată, iar lucrurile adunate și duse la Vatican.

Papa Ioan al XXIII-lea a refuzat să o întâlnească iar Papa Paul al VI-lea a fost la Fatima, a văzut-o, dar nu a dorit să îi acorde o audienţă, spunându-i: „du-te la episcopul tău!”. Doar Papa Ioan Paul I s-a întâlnit cu ea de mai multe ori. Din păcate, instituţia papală a făcut ca cel de-al treilea secret să rămână secret cu orice preţ.

Cu toate astea, pe 15 octombrie 1963, un ziar din Stuttgart, Neues Europa, publica o parte din textul profeţiei. Aceasta se referă la viitorul Bisericii, și dacă ar fi tradusă în prezent ar vorbi despre criza prin care trece Biserica Catolică după miile de violuri făcute de preoți asupra copiilor.

„Şi pentru Biserică va veni vremea celei mai grele încercări. Cardinalii nu se vor mai înţelege cu cardinalii, iar episcopii nu se vor mai înţelege cu episcopii. Satan se va plimba printre ei şi schimbări importante se vor produce la Roma. Ceea ce este putred va cădea şi va dispărea pe veci. Biserica se va întuneca, iar lumea va tremura de spaimă. Aceste vremuri vor veni atunci când niciun rege, împărat, cardinal sau episcop nu va şti, şi cu toate acestea vremea va veni, căci va aduce pedeapsa, împlinindu-se astfel Voia Tatălui meu“.

Ce a spus Papa Ioan Paul al ll-lea despre a treia profeție

Singurul prelat pontif care a vorbit deschis despre această profeție este Papa Ioan Paul al ll-ea. Acesta a spus că profeția conține lucruri apocaliptice pe care lumea nu ar fi bine să le cunoască.

Într-un interviu pentru revista Stimme des Glaubens, Papa Ioan Paul al ll-lea a vorbit despre acest mare secret.

”Pe de altă parte, ceea ce urmează să vă spun ar trebui să fie de ajuns pentru toţi creştinii: dacă există un mesaj în care este scris că oceanele vor inunda suprafeţe întregi de uscat şi că, la un moment dat, milioane de oameni vor muri, este de la sine înţeles că nu este de dorit să se publice un astfel de text”, a spus prelatul roman.

Legat de această afirmație a papei, trebuie spus că însuși președintele Statelor Unite, John Biden le-a spus, recent, unor soldați că cel mai mare pericol la adresa SUA este încălzirea climatică. Biden a spus că zone întregi din Asia de Sud Est vor fi acoperite de ape, iar milioane de oameni vor avea de suferit și vor trebui să migreze spre alte locuri pentru a putea trăi.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.