Acceleratul de București – Satu Mare a luat FOC! Călătorii au ajuns PE JOS la Gara CFR! FOTO

trenAcceleratul de București – Satu Mare a luat FOC! Călătorii au ajuns PE JOS la Gara CFR!

Foc, panică și groază în acceleratul de București – Baia Mare, a cărui locomotivă s-a aprins chiar înainte de a ajunge la destinație. Trenul care a pornit aseară în jurul orei 21.00, din București, cu direcția Baia Mare, a dat chix chiar înainte de finalul traseului, respectiv la intrarea în Baia Mare, în spatele magazinului Dedeman.

Pompierii au fost alertați prin 112 și, imediat, la locul incendiului s-au deplasat mai multe autospeciale pentru a stinge focul.tren1

Reprezentanții Gării CFR, care răspund la numărul de centrală s-au ferit să dea relații, direcționând presa către un număr de fix care ar trebui să fie al șefului… însă pe care intră doar faxul.

tren2

Flăcările au fost stinse de pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, însă în cauză se va desfășura, cu siguranță, o anchetă, pentru a vedea dacă viața călătorilor nu a fost pusă în pericol și cum ar fi gestionat reprezentanții CFR situația aceasta delicată, dacă locomotiva se aprindea într-o zonă nelocuită și fără semnal, fiind bine știut că pe ruta București – Baia Mare există multe astfel de zone.

Vom reveni cu amănunte.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.