ACCIDENT CUMPLIT. Un autocar cu pasageri s-a prăbușit de pe un pod. 43 de MORŢI şi trei răniţi!FOTO

Numărul celor care au murit în urma unui accident rutier  a ajuns la 43, iar cel al răniților la trei, după ce un autocar s-a prăbușit de pe un pod, de la o înălțime de peste 15 metri.

Bilanțul accidentului rutier din nordul Afganistanului a ajuns la 43 de morți

Autocarul circula între capitala Kabul și Mazar-i-Sharif, în nordul țării, și avea 50 de pasageri la bord atunci când s-a ciocnit cu un camion încărcat cu marfă, după care a căzut în albia unui râu, potrivit Agerpres.

Un purtător de cuvânt al poliției din provincia Samangan, unde a avut loc accidentul, a declarat că, în momentul impactului, autocarul circula cu viteză mult mai mare decât cea permisă pe un drum îngust și că șoferul a ignorat semnele de circulație.

După impact, autocarul s-a prăbușit de pe un pod, de la o înălțime de peste 15 metri, iar pasagerii au rămas blocați în vehicul. Printre morți se află femei și copii.

Accidentele soldate cu victime sunt un lucru obișnuit pe drumurile afgane, din cauza stării proaste a șoselelor. Peste 3.000 de oameni mor în fiecare an în accidente de trafic în această țară.

autocar_23

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.