Accident cumplit cu patru victime pe D.N. 1C . Vezi aici cine a fost vinovat

Accident cumplit cu patru victime pe D.N. 1C . Vezi aici cine a fost

Ieri, dimineaţă, la ora 07,22 un conducător auto de 21 de ani din localitatea Satulung,  a condus autoturismul  pe D.N. 1C în localitatea  Satulung,  drum în aliniament, dinspre Șomcuta Mare spre Baia Mare.

În zona de acțiune a indicatorului ,,Depășirea autovehiculelor, cu excepția motocicletelor fără ataș, interzisă” a trecut peste marcajul longitudinal continuu simplu ce desparte sensurile de mers, s-a angajat în depășirea unui vehicul de transport elevi care circula regulamentar în fața sa şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din localitatea Arieşu de Pădure, care la rândul său, era angajat în depășire. În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un imobil.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 4 persoane care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge. Traficul a fost restricționat pe DN 1C, pe un sens, aproximativ 1 oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.