Accident CUMPLIT: Două trenuri s-au ciocnit frontal. Zece morţi şi peste 100 de răniţi FOTO şi VIDEO

Accident CUMPLIT: Două trenuri s-au ciocnit frontal. Zece morţi şi peste 100 de răniţi FOTO şi VIDEO

Un accident feroviar grav s-a produs marţi dimineaţă în Germania, în Landul Bavaria. Cel puţin zece persoane au murit şi peste 100 au fost rănite în urma coliziunii frontale a două trenuri de pasageri, în landul Bavaria.

Accidentul s-a produs în Bad Aibling, Bavaria, la ora locală 07:00. Mai mulţi pasageri au fost răniţi în urma coliziunii a două trenuri, potrivit porimelor informaţii. Nu se ştie cu exactitate care este numărul de persoane decedate. Potrivit Associated Press ar fi vorba de cel puţin doi morţi găsiţi până în prezent.

La locul tragediei au ajuns elicoptere de salvare pentru preluarea răniţilor. De asemenea, zeci de ambulanţe au fost trimise pentru a salva răniţii.

Poliţia a vorbit despre starea răniţilor, spunând că gravitatea traumatismelor şi rănilor suferite de aceştia este de la „uşoară la severă” şi a precizat că echipele de salvare încearcă să scoată mai multe victime prinse în fiarele contorsionate ale vagoanelor care s-au strivit în urma impactului frontal al celor două trenuri.

De asemenea, poliţia a informat că mai multe vagoane ale unuia dintre trenuri care a deraiat au sărit de pe şine şi s-au răsturnat în urma impactului cu celălalt tren.

Cele două trenuri s-au ciocnit în dreptul localităţii Bad Aibling, în apropiere de graniţa cu Austria. Cele două trenuri aparţin companiei germane Deutsche Bahn (DB). Ruta pe care s-a petrecut tragedia a fost închisă traficului.

„Acesta este cel mai mare accident feroviar petrecut recent în Germania, în această regiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Stefan Sonntag, pentru agenţia Assocated Press.

https://www.youtube.com/watch?v=-pa70S6rvKI

sursa:romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.