Accident CUMPLIT cu 6 victime, între care şi doi copii mici (FOTO/VIDEO)

accident-les-miersig-bihoreanul9Două maşini s-au lovit frontal, deocamdată din motive necunoscute.

Potrivit căpitanului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în evenimentul rutier au fost implicate 6 persoane.

„Toate cele 6 persoane erau conştiente, nimeni nu a necesitat descarcerare. La locul accidentului s-au deplasat autospeciala de transport personal şi victime multiple, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, echipajul de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2 şi 3 echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a precizat Roşca.

accident-les-miersig-oradea-bihoreanulPotrivit acesteia, echipajele medicale de urgenţă au evaluat starea victimelor şi le-au acordat primele îngrijiri necesare, în total 3 persoane, un adult şi doi copii, fiind transportate la spital.

Din primele informaţii, cei doi copii au vârste de 3 şi 4 ani şi, la fel ca adultul, au traumatisme cranio-cerebrale şi contuzii, însă starea lor este bună, viaţa lor nefiind pusă în pericol.

Cele două autoturisme implicate în accident sunt un VW Passat, cu număr de înmatriculare de Bihor, şi un Opel înmatriculat în Cluj. Din impact, cea din urmă a fost proiectată în şanţ, cu roţile în sus.

„Cercetările la locul accidentului sunt în curs de desfăşurare”, a declarat şi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

sursa:ebihoreanul.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.