Accident cumplit în. Doi şoferi au murit arşi de vii, după ce un TIR a intrat într-o cisternă

Un accident cumplit a avut loc, miercuri dimineaţă, pe autostrada A1 din Italia. Doi şoferi au murit arşi de vii, după ce un TIR a intrat într-o cisternă care transporta GPL.

Accident cumplit în Italia, pe autostrada A1, în dreptul localităţii Fiorenzuola d’Arda din provincia Piacenza. Un TIR a intrat într-o cisternă care era încărcată cu GPL. În urma impactului, cisterna a luat foc, iar cei doi şoferi au murit arşi de vii.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

În urma impactului, cisterna a luat foc, iar cei doi şoferi au murit arşi de vii. Flăcările s-au extins şi la o altă maşină în care se aflau două femeie. Din fericire, acestea au reuşit să iasă şi autoturism la timp.

Din cauza accidentului, autostrada A1 a fost închisă între Piacenza Sud și Fiorenzuola, pe ambele sensuri, creându-se astfel cozi lungi de 10 km.

Compania Autostrade per l’Italia îi sfătuiește pe șoferii care circulă spre Bologna să iasă de pe autostradă la Piacenza Sud și să parcurgă SS9 Emilia pentru a intra din nou pe A1 pe la Fiorenzuola.

Cei care merg la Milano, în schimb, sunt sfătuiți să urmeze același traseu, dar în direcția opusă, potrivit rotalianul.ro.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.