Accident CUMPLIT produs de un ŞMECHER cu Lamborghini. A călcat 3 oameni şi apoi dădea SMS-uri ! FOTO

A pierdut controlul bolidului pe care îl conducea, a călcat trei oameni, însângerând asfaltul, dar unica lui grijă în momentul în care a părăsit, pe geam, Lamborghini-ul făcut praf, a fost să scrie mesaje pe telefonul mobil.

Potrivit martorilor ocular, indonezianul Wiyang Lautner, în vârstă de 24 de ani, era implicat într-o cursă de viteză contra unui Ferrari pe străzile din Surabaya, când a pierdut controlul volanului, lovind un cuplu şi un vânzător stradal, scrie evz.ro. Corpul uneia din victime a fost târât mai mulţi metri până când automobilul s-a oprit într-un copac. Bărbatul târât a murit pe loc iar celelalte persoane implicate în accident s-au ales cu fracturi multiple la ambele picioare.

Martorii accidentul au povestit că observat cu stupoare cum şoferul ucigaş încerca să iasă, plin de sânge, pe geamul bolidului şi, fără să se preocupe de soarta victimelor sau de dezastrul produs, suna şi trimitea mesaje de pe telefonul mobil. Wiyang Lautner a fost ulterior reţinut de poliţie care ancheteză circumstanţele producerii dramaticului accident.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.