Imagini accident cutremurător: Cinci persoane au murit şi patru sunt în comă, după ce o autoutilitară a intrat într-un TIR.foto

Accident cutremurător: Cinci persoane au murit şi patru sunt în comă, după ce o autoutilitară a intrat într-un TIR

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Cinci persoane au murit şi patru sunt în comă, la spital, după ce o autoutilitară în care se aflau opt persoane s-a ciocnit cu un TIR, în noaptea de duminică spre luni, în județul Teleorman.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Accidentul a avut loc pe DN 6, în afara localității Drăgănești-Vlașca, iar autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie.

În accident au fost implicate, conform polițiștilor, o autoutilitară care tracta o platformă, autoutilitară în care se aflau opt persoane, și un TIR.

TIR-ul implicat în accident transporta produse electrocasnice.

„În urma impactului, cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au suferit vătămări. Toate se aflau la momentul accidentului în autoutilitară”, a transmis, luni, Poliția Teleorman.

Şoferii nu consumaseră alcool

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că, atunci când a avut loc accidentul, niciunul nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.