Accident de-a dreptul SF:Un Audi Q7 s-a rupt în două după ce a intrat într-un stâlp. Soferul este de negăsit.video+foto

Accident de-a dreptul SF:Un Audi Q7 s-a rupt în două după ce a intrat într-un stâlp. Soferul este de negăsit.video+foto

Imagini și filmări cu cele două jumătăți de Audi Q7 au început să circule în mediul online, dar momentan nu se cunosc prea multe detalii cu privire la această scenă uluitoare. Presa internațională scrie că accidentul a avut loc în Rusia, dar orașul concret nu a fost menționat.

Se pare că acest Audi Q7 s-a rupt în două după un impact puternic, la viteză mare, cu un stâlp de iluminat. Șocul a fost atât de violent, încât unul dintre scaunele pasagerilor a fost smuls pur și simplu și aruncat la câțiva metri de restul caroseriei.

Cu toate acestea, presa internațională scrie că șoferul este de negăsit, de unde se poate deduce că supraviețuit și că a părăsit locul accidentului, din motive necunoscute.

Jurnaliștii de la autoevolution înaintează o teorie conform căreia acest Audi Q7 fusese grav avariat în trecut și, ulterior, reasamblat. Acesta ar putea fi motivul pentru care cel mai recent accident a condus la dezmembrarea sa într-un mod atât de radical.

O coliziune cu consecințe asemănătoare a avut loc în luna februarie, în orașul sud-african Johannesburg. Atunci, un Ferrari California s-a rupt în două tot după ce s-a izbit de un stâlp de iluminat.

Sursa foto: captură ecran YouTube/MotorTrend Ma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.