Accident de muncă în orașul Dragomirești. Un bărbat de 45 de ani a decedat. A fost lovit în zona capului de cupa unui excavator

Accident de muncă în orașului Dragomirești. Un bărbat de 45 de ani a decedat. A fost lovit în zona capului de cupa unui excavator

Ieri, 22 august a.c., polițiștii din Dragomirești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că s-a produs un accident de muncă în extravilanul orașului Dragomirești.

Deplasați la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 45 de ani din oraș, angajat al unei firme, în timp ce efectua activități de amenajare a unui drum în extravilanul orașului, ar fi fost lovit în zona capului de cupa unui excavator, care s-ar fi desprins din cilindrul de susținere. Echipajele medicale aflate la fața locului au efectuat manevrele specifice de resuscitare, dar, din păcate,bărbatul a decedat.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.