Accident grav din cauza unei gropi, tânăr mort pe loc. Şoferul avea acasă doi copii mici

Un tânăr, tată a doi copii, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina intr-un gard din beton. Viteza nu este singurul factor al acestei tragedii. Asfaltul de pe strada unde a avut loc accidentul s-a surpat din cauza lucrărilor prost făcute. Vă avertizăm că urmează imagini si detalii care va pot afecta emoţional.

Un grav accident s-a întâmplat la duminică-noapte la miezul nopţii în zona Prelungirea Ghencea din Capitală. Un şofer, care conducea cu viteză, a lovit o groapă, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent de un gard din beton. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, şi tată a doi copii, era la câţiva metri de locuinţa sa când s-a produs tragedia.

„Eram pe terasa, am auzit o bubuitura, am incercat sa ii deschid usile la masina. Am fost prima care a ajuns acolo. Ambulanta a venit dupa 20 de minute. Primii au ajuns pompierii. I-au acordat ei ingrijiri medicale. Nu stiu, nu am putut sa mai stau acolo”, a povestit un martor.

Viteza nu a fost singurul factor care a dus la această tragedie. Pe strada respectivă au fost făcute lucrări la reteaua de canalizare care nu au fost asfaltate corespunzător.

„Din cauza gropilor s-a intamplat. Lucrarile au fost facute de cei care au pus canalizarea si au facut treaba de mantuiala”, povesteste un alt martor.

Este despre o groapă care s-a format după doar 20 de minute după ce maşina de pompieri a intrat pe carosabil. Asfaltul pur si simplu s-a surpat.

Locatarii din zonă spun că au făcut zeci de sesizări cu privire la carosabil, însă fără rezultat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

sursa:romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.