ACCIDENT GRAV la BAIA MARE. Un gest necugetat în trafic poate avea urmări nebănuite

O femeie în vârstă de 32 de ani din Baia Mare, este cercetată pentru vătămare corporală din culpă, după ce a provocat un incident în trafic care a dus la rănirea unei persoane. Ea nici nu şi-a dat seama de urmările manevrei efectuate, întrucât persoana rănită se afla într-un mijloc de transport în comun.

Ieri la ora 17.30, conducătorul unui autobuz care transporta persoane pe o rută de transport în comun din municipiul Baia Mare, a oprit la culoarea roşie a semaforului electric situat la intersecţia străzilor Vasile Lucaciu cu Electrolizei. La culoarea verde a semaforului electric, a pornit de pe loc, dar a frânat brusc pentru a evita impactul cu un autoturism, al cărui şofer a schimbat benzile de deplasare fără să se asigure corespunzător. În acel moment, o femeie în vârstă de 76 de ani care se afla în picioare în autobuz, a căzut şi a suferit leziuni corporale.

La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă care a transportat victima la spital. Leziunile suferite de aceasta nu au necesitat internarea.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, aceştia au identificat conducătorul autoturismului în persoana unei femei de 32 de ani din Baia Mare. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.