Accident GRAV:Teribilismul off-road cu jeep-ul a trimis un borşean direct la Spitalul Judeţean!

accident mortal

În noaptea de marţi spre miercuri, 28-29 aprillie 2015, trei tineri din Borşa, mânaţi de teribilism şi adrenalină, au ales să facă curse off-road pe dealurile din cartierul Poiana.

Conform declaraţiile primarului de Borşa, Ion Sorin Timiş, care a aflat imediat despre incident şi a oferit lămuriri presei la prima ora a dimineţii, am aflat că cei trei tineri erau în afara drumurilor publice în momentul producerii accidentului.

„M-am interesat imediat ce am fost anunţat şi am aflat că tinerii erau pe dealurile din cartierul Poiana, iar în timpul unei curse s-au răsturnat cu jeep-ul. Erau trei persoane în maşină, cu vârsta de aproximativ 20 de ani. În momentul în care autoturismul s-a rostogolit, unui tânăr i-a fost retezat lobul urechii, iar în prezent se află internat la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, starea lui fiind stabilă.

Ceilalţi doi au scăpat, se pare, mult mai uşor, doar cu o sperietură zdravănă şi leziuni minore”, a declarat primarul de Borşa, Ion Sorin Timiş. Edilul Borşei a explicat că acest caz se află în atenţia oamenilor legii, care vor dispune măsurile legale.

 

Amalia Babici Man

foto:arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.