ACCIDENT GRAV la Dăneştii Chioarului. O FEMEIE a fost proiectată în afara autoturismului iar maşina a căzut peste ea!

accident-somcutaNeadaptarea vitezei la condiţiile de drum a fost cauza producerii unui eveniment rutier soldat cu decesul unei conducătoare auto şi vătămarea corporală a unei pasagere.

Poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi ieri, 18 mai, la ora 09.49,  că pe DJ 108 E, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie în vârstă de 39 de ani din Dăneştii Chioarului a condus un autoturism spre Mireşu Mare. Pe o porţiune de drum în aliniament nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil cu denivelări şi a intrat în şanţul din partea dreaptă unde a lovit mai mulţi arbori. În urma impactului, conducătoarea auto, care nu avea ataşată centura de siguranţă, a fost proiectată în afara autoturismului iar maşina a căzut peste ea.

Cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale. La câteva ore de la internare, conducătoarea auto a decedat.

Poliţiştii continuă cercetările.

foto:arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.