Accident grav la Săbişa. Un tânăr de 24 de ani ar fi adormit la volan şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate

Accident grav la Săbişa. Un tânăr de 24 de ani ar fi adormit la volan şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate

Oboseala la volan nu trebuie neglijată, indiferent de experienţa şofatului sau de maşina pe care o conducem. O clipă de neatenţie ne poate transforma în victime.

În această dimineaţă, la ora 04.15, poliţiştii din Seini au fost sesizaţi că pe D.E. 58, pe raza localităţii Săbişa, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. Primele verificări, efectuate la faţa locului, au relevat că un tânăr de 24 de ani, care conducea autoturismul, ar fi adormit la volan, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului, tânărul de la volan a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.