ACCIDENT GROAZNIC: Două victime decedate într-un accident CUMPLIT! FOTO ȘOCANT

accident-mortal-coldau-2ACCIDENT GROAZNIC: Două victime decedate într-un accident CUMPLIT!

Un accident de circulație s-a produs duminică seara, în jurul orei 18:30, la ieșire din Beclean spre Dej, pe raza localității bistrițene Coldău.

Potrivit primelor informații, două persoane au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoase din autoturism.

Din păcate, intervenția pompierilor și a personalului medical de la ambulanță nu au putu salva viața celor două victime. Este vorba despre doi tineri de aproximativ 35 de ani din județul Alba.

Potrivit unor martori, autoturismul de teren în care se aflau cei doi ar fi intrat pe contrasens, izbindu-se ulterior de parapetul metalic de pe marginea drumului, care a secționat mașina. Șoferul nu a avut nicio șansă.

Pasagerul de pe bancheta din spate a fost scos din autoturism de pompieri și predat medicilor, care au demarat manevrele de resuscitare cu pacientul pe targă. În ciuda eforturilor și a manevrelor, nici acesta nu a putut fi salvat.

Pe același drum Beclean-Dej, cu doar un sfert de oră mai devreme în această după-amiază, un alt accident rutier a avut loc.

Sursa: someseanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.