Accident înfiorător! Din păcate, la volan se afla un cunoscut cântăreț de muzica populara.

Cornel Borza a ajuns, vineri după amiază, cu maşina în curtea unui sătean din Bucea, după o explozie de pneu la roata din spate. Cunoscutul cântăreț de muzică populară a ajuns pe patul de spital după ce a fost implicat într-un grav accident de circulație.

Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1, la coborârea de pe Piatra Craiului, spre Cluj Napoca, unde cunoscutul folclorist bihorean urmează să susţină un concert în cadrul unui spectacol organizat de Consiliul Judeţean Cluj.

VEZI: PREMIERA! Antalya 2019 cu AVIONUL direct din BAIA MARE!!

„Am aţipit pe scaunul din dreapta şoferului, că eu nu conduc. M-am trezit în curtea omului. A explodat cauciucul de la una din roţile din spate, carosabilul a fost ud, ne-am lovit de o maşină de pe sensul opus şi apoi de un gard. Bine că nu a fost mai rău, că după acea maşină era un TIR. Scula rea nu piere”, a glumit Borza, contactat de ebihoreanul.ro, bucuros că a scăpat teafăr din accidentul rutier.

În ciuda evenimentului, folcloristul spune că îşi va continua drumul spre Cluj, iar apoi se întoarce la Oradea, urmând ca sâmbătă să plece spre Statele Unite ale Americii, tot pentru un concert, de astă dată pentru românii din Chicago.

„Ieri am fost la Timişoara, acum îmi aştept soţia, vine cu un fin de-al meu, să mă ducă la Cluj. Acum o să îmi aud, concurenţa mă îngroapă deja. Or să zică . Dar n-am io bai. Cu atâţia preoţi în familie, nu-mi fac griji”, a mai povestit Borza.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.