Accident mortal cu maşina furată. Sfârşit tragic pentru un tânăr de 22 de ani.

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 22 de ani. Acesta a murit după ce a făcut accident cu maşina furată. Şoferiţa jefuită este încă în stare de şoc şi povesteşte că tânărul a ameninţat-o cu cuţitul, apoi a pus-o să-l strige pe Iisus.

Accident mortal cu maşina furată. Tragedia a avut loc, marţi noapte, în localitatea Priboieni din judeţul Argeş. Tânărul de 22 de ani a murit după ce a furat două maşini şi a ameninţat cu cuţitul o şoferiţă.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Poliţiştii din Topoloveni, judeţul Argeş, au fost sesizaţi că tânărul de 22 de ani ar fi furat o maşină. După ce s-a plimbat cu autoturismul pe şosele, bărbatul a abandonat-o în localitatea în care locuia. La scurt timp, însă, tânărul de 22 de ani a ameninţat cu un cuţit o şoferiţă, apoi i-a furat maşina.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Fata era în mașină împreună cu iubitul ei atunci când a fost atacată din senin. Cei doi se opriseră pentru câteva minute pentru a permite unui prieten să coboare din autoturism.

„Eu eram cu maşina parcată şi el a venit din spatele maşinii, dezbrăcat, cu nişte haine în mână şi cu briceagul. Mi-a deschis uşa de la maşină, a scos briceagul la mine, mi-a dat cu pumnul în ochi, m-a dat cu capul de volan, m-a tras de mână şi m-a scos afară din maşină. M-a înjurat, m-a făcut în toate felurile (…) M-a pus să zic de două ori Iisus şi Amin!”, a povestit şoferiţa, potrivit Antena 3.

Prietenul fetei şi-a dat seama că îl cunoaşte pe atacator. El a coborât din maşină şi a încercat să-l oprească pe tâlhar, însă acesta din urmă a sărit la bătaie. Speriaţi, tinerii au sunat după ajutor. Primul care ajuns a fost tatăl fetei.

„Fata s-a speriat, s-a dat jos din maşină, a început să plângă şi să mă sune să vin repede la ea. El (tâlharul) a mai furat o maşină, a venit cu o dubă, din ce am înţeles. A lăsat-o în parc la Priboieni”, a povestit el.

La scurt timp după cel de-al doilea furt, bărbatul de 22 de ani a făcut accident. În urma impactului, acesta a fost rănit grav, iar în cursul nopţii a murit.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili dacă tânărul era băut sau drogat.

Bărbatul trebuia să fie în carantină, deoarece se întorsese de curând din Spania, deşi în evidenţele autorităţilor figura ca întors din Austria.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.