Accident MORTAL în urmă cu puțin timp. Doi frați – o fată de 23 de ani și un băiat de 24 de ani – au decedat. Două autoturisme s-au lovit frontal

Accident MORTAL în urma cu putin timp.Doi frați – o fată de 23 de ani și un băiat de 24 de ani – au decedat. Două autoturisme s-au lovit frontal

Un accident mortal s-a produs în judeţul Dolj. Traficul în zonă este îngreunat după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.
Doi frați – o fată de 23 de ani și un băiat de 24 de ani – au decedat, iar o a treia persoană a fost rănită în urma unui grav accident rutier care a avut loc duminică seară pe DN 65, în zona Pielești, la granița dintre județele Dolj și Olt.

Potrivit polițiștilor, un șofer care conducea un autoturism din direcția Balș — Craiova a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens lovind un alt autovehicul care se deplasa dinspre Craiova către Balș.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulația rutieră pe DN65 Craiova – Slatina s-a desfășurat ușor îngreunat între localitățile Pielești și Balș, în județul Dolj.

Șoferii au fost sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

sursa:romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.