Accident mortal între Groși și Satu Nou de Sus. Poliţiştii au identificat un tânăr care a fugit de la locul accidentului

Accident mortal între Groși și Satu Nou de Sus. Poliţiştii au identificat un tânăr care a fugit de la locul accidentului
La data de 30 aprilie, în jurul orei 22.20, pe drumul public care face legătura dintre Groși și Satu Nou de Sus, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, conducătorul autovehiculului părăsind locul accidentului, fără a anunţa poliţia. În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului persoana decedată se afla pe partea carosabilă, pe o porţiune de drum în aliniament. A fost identificat un bărbat de 38 de ani, din Groşi, care a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.
 Pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul şi identificarea conducătorului auto, a fost constituită o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic, care au fost sprijiniţi în efectuarea verificărilor şi investigaţiilor de poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică, poliţişti din Baia Sprie şi Groşi.
 Ieri, 02 mai, poliţiştii au depistat autoturismul implicat în accidentul rutier, pe strada Mărgeanului din Baia Mare. Din momentul accidentului şi până ieri au fost înlocuite parțial elementele de caroserie vizibile din partea frontală a autovehiculului. Ulterior a fost identficat şi proprietarul autoturismului, un bărbat domiciliat în comuna Dumbrăviţa, însă investigaţiile poliţiştilor au relevat că în momentul accidentului la volan se afla fiul acestuia, un tânăr de 25 de ani domiciliat în comuna Groşi.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fãrã încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectueazã cercetarea locului faptei și modificarea stării locului sau ștergerea urmele accidentului de circulaţie din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane, fără acordul echipei de cercetare la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.