ACCIDENT MORTAL: Un bărbat de 29 de ani, din Baia Mare implicat în tragedie. O familie distrusă- O femeie de 35 de ani a murit şi doi minori, unul cu vârsta de 9 ani, respectiv 11 luni au fost răniţi.

ACCIDENT MORTAL: Un bărbat de 29 de ani, din Baia Mare implicat in tragedie. O familie distrusă- O femeie de 35 de ani a murit şi doi minori, unul cu vârsta de 9 ani, respectiv 11 luni au fost răniţi.

La data de 11 septembrie, în jurul orei 18.20, pe D.N. 1 E81, pe raza comunei Mihai Viteazul, judeţul Cluj, a avut loc un accident rutier grav, soldat cu decesul unei persoane, rănirea uşoară a altor patru şi avarierea a două autoturisme.

Un bărbat de 32 de ani din municipiul Săcele, judeţul Braşov, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 E81, pe raza comunei Mihai Viteazul, judeţul Cluj, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare şi nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de vehicului pe care îl depăşea, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Baia Mare, judeţul Maramureş. Din acest motiv, a acroşat autoturismul depăşit, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă ajungând în şanţul care mărgineşte partea carosabilă.

În urma accidentului, o femeie de 31 de ani din Cluj-Napoca, pasager în autoturismul condus de bărbatul care a provocat accidentul, şi-a pierdut viaţa. De asemenea au fost răniţi uşor conducătorul auto vinovat, o femeie de 35 de ani din Cluj-Napoca şi doi minori, unul cu vârsta de 9 ani, respectiv 11 luni.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal. (IPJ Cluj), conform vasiledale.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.