ACCIDENT MORTAL: Un bărbat de 55 de ani din Baia Sprie, victimă a unui accident rutier, a decedat

Un bărbat de 55 de ani din Baia Sprie, victimă a unui accident rutier, a decedat în ciuda tuturor eforturilor depuse de poliţişti şi medici pentru a-l salva.

Ieri, la ora 16.58, pe DJ 182C, în localitatea Vad a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani din Baia Sprie, în timp ce conducea o autoutilitară spre localitatea Lăschia, nu a adaptat viteza de deplasare la intrarea într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de şanţul de pe marginea drumului. În urma impactului, conducătorul auto a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 12 m de autoturism.

În ajutorul victimei a sărit un poliţist care s-a întâmplat să se afle în apropierea locului accidentului. Poliţistul i-a acordat victimei primul ajutor şi a efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului SMURD.

Bărbatul a fost transportat în stare critică la Spitalul Judeţean Baia Mare, dar, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici pentru a-l salva, acesta a decedat în cursul zilei de astăzi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.