Accident rutier cu 27 de morți și zeci de răniți. Un autocar cu 66 de elevi și părinți s-a răsturnat într-o râpă.foto

Accident rutier cu 27 de morți și zeci de răniți. Un autocar cu 66 de elevi și părinți s-a răsturnat într-o râpă.foto

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Un autocar care transporta mai mulți elevi și părinți aflați într-o excursie s-a răsturnat într-o râpă, miercuri seara. Din păcate, 27 de persoane au decedat, a declarat ministerul Transporturilor din Indonezia.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Reprezentanții agenției de căutare și salvare au declarat, joi, că șoferul a pierdut controlul autocarului cu puțin timp înainte ca acesta să se prăbușească într-o prăpastie adâncă de 20 de metri, într-o zonă din apropierea orașului Sumedang din provincia Java de Vest.

Ministerul transporturilor a declarat că, din autobuzul care transporta elevi de liceu și câțiva părinți ai acestora, au supraviețuit doar 39 de persoane, care au fost, la rândul lor, grav rănite.

Salvatorii au intervenit toată noaptea, folosind macarale pentru a extrage supraviețuitorii răniți după accidentul fatal.

Supriono, un oficial al agenției locale de căutare și salvare, a declarat că eforturile de evacuare ulterioare au fost finalizate, iar supraviețuitorii au fost duși la un spital din apropiere.

Cauza exactă a accidentului nu este clară, deși ministerul a declarat că există indicii potrivit cărora inspecțiile tehnice ale vehiculului nu erau la zi, scrie Reuters.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.