Accident rutier neobişnuit: Două maşini de poliţie s-au ciocnit pentru că n-au păstrat distanţa regulamentară

Pare banc, dar nu e. Două maşini de poliţie s-au lovit la Iaşi, iar una dintre ele a ajuns în şanţ. IPJ Iași a deschis o anchetă pentru a cerceta cu exactitate ce s-a întâmplat.

Accident rutier mai puţin obişnuit în Valea Lupului din Iaşi, între două maşini conduse de poliţişti. Unul dintre șoferii autospecialelor de Poliție a tras de volan, a intrat în coliziune cu cealaltă Dacie, a ricoșat în canal și a ajuns în șanț. Cea din urmă a intrat pe contrasens și a izbit autoutilitara. „Pe raza municipiului Iași a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate trei autoturisme, două autospeciale de poliție și o autoutilitară.

Conform BZI.ro, accidentul a avut loc după ce unul dintre șoferii autospecialelor de poliție a tras de volan și a intrat în coliziune cu celălalt autovehicul, după care a ricoșat în canal și a ajuns în șanț. Mașina lovită a intrat apoi pe contrasens și a izbit autoutilitara.

Cele două echipaje de Poliție sunt din Miroslava iar polițiștii au intrat în serviciu din 2022, mai arată sursa citată.sursa

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.