ACCIDENT sau RAZBUNARE? Un bărbat a intrat cu maşina în sala de aşteptare a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Bărbatul a fost ARESTAT.foto

ACCIDENT sau RAZBUNARE? Un bărbat a intrat cu maşina în sala de aşteptare a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Bărbatul a fost ARESTAT.foto

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a intrat  cu maşina în uşile de acces ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum! 

În sala de aşteptare erau zeci de pacienţi, aparţinători şi cadre medicale. În urma accidentului au fost răniţi şoferul, dar şi un voluntar şi o asistentă care se aflau în sala de aşteptare. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a întâmplat evenimentul. Potrivit unor surse din spital, barbatul si-a iesit din minti dupa ce ar fi asteptat mai multe ore cu sotia si copilul pentru un control.

Bărbatul venise la spital cu soţia şi un copil de 17 ani. Sătul să aştepte, omul a tras maşina în faţa Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, a ridicat capota, apoi a intrat în autoturism şi pur şi simplu a trecut cu el prin uşile de la urgenţe şi a distrus totul în cale. Doar o minune a făcut ca pacienții care se aflau în sala de așteptare să nu fie răniți.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin. În urma acestui eveniment, conducătorul auto a fost rănit. El se afla singur în autoturism. Activitatea medicilor a fost întreruptă zeci de minute, iar pacienții bolnavi au fost nevoiți să stea în frig, în plină iarnă.

Şoferul vinovat le-a spus oamenilor legii că accidentul s-a produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.sursa:rtv.net

UPDATE:Bărbatul de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, care a intrat, sâmbătă seara, cu maşina în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce a trecut prin uşile de acces şi a distrus sala de aşteptare, a fost reţinut duminică de poliţişti pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.