Accident soldat cu 15 morţi şi 12 răniţi. Un SUV supraîncărcat cu pasageri s-a ciocnit cu un camion cu pietriş, impactul a fost devastator.foto

Accident soldat cu 15 morţi şi 12 răniţi. Un SUV supraîncărcat cu pasageri s-a ciocnit cu un camion cu pietriş, impactul a fost devastator

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

O coliziune între un vehicul supraîncărcat cu pasageri şi un camion s-a soldat cu cel puţin 15 morţi  în sudul Californiei, a anunţat un spital unde au fost transportate câteva dintre victimele accidentului.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Accident cumplit în California, soldat cu multiple victime. ”Credem că erau 27 de pasageri în vehiculul SUV care a lovit o semiremorcă plină de pietriş”, a declarat Judy Cruz, responsabil pentru servicii de urgenţă la centrul medical El Centro, lângă graniţa mexicană.

Potrivit acesteia, cel puţin 14 pasageri au murit la locul accidentului şi un altul după ce au fost transportaţi la spitalul, unde alte şase persoane au fost internate în camera de urgenţă, după cum transmite CNN.

Cel puţin alte cinci victime ale coliziunii, care a avut loc în circumstanţe încă nedeterminate, au fost evacuate cu elicopterul spre alte spitale din regiune, a precizat Judy Cruz în cursul unei conferinţe de presă pe internet. Cei 12 răniţi au vârste cuprinse între 16 şi 55 de ani. Accidentul s-a produs la aproape 180 km est de oraşul San Diego, la doar 15 km de graniţa mexicană.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.