Accident soldat cu rănirea unei fetiţe de 9 ani, in localitatea Săcălăşeni

pieton amendatIeri, 17 mai, în jurul orei 14.30, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe D.J. 182B, raza localităţii Săcălăşeni.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că accidentul, soldat cu rănirea unei fetiţe de 9 ani, s-a produs în apropierea unei treceri pentru pietoni din localitatea Săcălăşeni. Victima, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure, prin faţa unui autoturism parcat neregulamentar, a fost surprinsă şi accidentată de o maşină condusă de un băimărean de 67 de ani.

În urma impactului, fetiţa a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Şoferul autoturismului parcat neregulamentar, pe partea dreaptă a drumului, cu roţile pe marcajul trecerii pentru pietoni, a fost identificat de poliţişti în persoana unui alt băimărean în vârstă de 67 de ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.