ACCIDENT SPECTACULOS. Un tânăr de 20 de ani din Sighetu Marmaţiei a plonjat cu autoturismul în râul Mara şi a părăsit locul faptei

Ieri dimineaţă, la 06.30, personalul medical al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei a sesizat poliţia că la unitatea medicală s-au prezentat doi tineri care susţin că au fost victimele unui accident rutier.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că cei doi tineri, de 17 şi 20 de ani, ambii din Sighetu Marmaţiei, s-au rănit după ce autoturismul cu care se deplasau în calitate de pasageri a plonjat în râul Mara. Cei doi au beneficiat de îngrijiri medicale, dar nu au necesitat internarea.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul a fost condus de un tânăr de 20 de ani din Sighetu Marmaţiei, care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Acesta a pierdut controlul direcţiei de mers datorită neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed şi a ajuns cu autoturismul în albia râului Mara. În urma accidentului tânărul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să dispună măsuri legale.

Pieton în stare de ebrietate accidentat la Rus: aseară, la ora 21.40, poliţiştii au fost sesizaţi că în localitatea Rus s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui pieton. Echipa de cercetare sosită la faţa locului a constatat că pietonul, în vârstă de 46 de ani, a fost surprins şi accidentat în timp ce se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă. În urma impactului, bărbatul accidentat, care prezenta halenă alcoolică, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare unde datorită leziunilor suferite, a rămas internat.

Şoferul, un băimărean de 42 de ani, nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii continuă cercetările.

foto:arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.