Accident TERIBIL pe centura Băii Mari! Impactul dintre două autoturisme a afectat o a treia mașină staționată!GALERIE FOTO

Accident în lanț pe centura Băii Mari! Impactul dintre două autoturisme a afectat o a treia mașină staționată!

 Un cumplit accident de circulație a avut loc marți după-masa, pe strada Europa din Baia Mare, respectiv drumul de centura spre județul vecin, Satu Mare. În timp ce un lanț de mașini era oprit așteptând să prindă momentul potrivit pentru a ieși la drumul principal, o neacordare de prioritate a provocat o adevărată busculadă.

Cele două mașini au fost aruncate în urma impactului într-un al treilea autoturism ce aștepta în rând, accident care a adus pagube materiale, o spaimă fără margini… și două victime omenești.

În cele trei mașini erau, în total, șapte pasageri. Doi dintre aceștia, aflați în primele două mașini care au intrat în coliziune au suferit răni mai grave. În cazul uneia dintre victime a fost necesară intervenția SMURD, pentru a transporta persoana la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde a rămas internată. Al doilea rănit a solicitat îngrijiri doar la fața locului, refuzând transportul la unitatea spitalicească. Prin spaimă, însă, au trecut toți ocupanții din mașini, impactul fiind unul extrem de violent și neașteptat. Toate trei mașinile au suferit avarii. În cauză continuă cercetările.

metro accident metro accident.jpg1 metro accident.jpg2 metro accident.jpg3 metro accident4.1 metro accident4.2

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.