ACCIDENT TERIBIL: Un tânãr s-a transformat în tortã umanã

SMURD-165Un tânãr de 18 ani din Todiresti, cu arsuri pe corp, a fost transportat de urgentã cu elicopterul la un spital din Iasi, Ulterior trimis la Bucuresti, la Spitalul de Arsi. Accidentul s-a petrecut din cauza tatãlui acesta, care, în jurul orei 7 dimineata, a vrut sã aprindã focul în camera în care dormea familia, folosind un bidon de benzinã.

Tatãl a scãpat din mânã bidonul, care s-a aprins si a cãzut pe patul pe care dormea tânãrul, care s-a speriat si l-a luat în brate, încercând sã-l arunce pe geam. În acel moment, bidonul cu benzinã a explodat, iar bãiatul a fost cuprins de flãcãri.

La fata locului s-a deplasat de urgentã un echipaj de ambulantã, care a preluat pacientul si l-a stabilizat pânã la sosirea elicopterului SMURD ce a transportat tânãrul la un spital din Iasi.

“Tânãrul de 18 ani are arsuri datorate flacãrilor pe 40% din suprafata corpului, la nivelul fetei, a cãilor respiratorii dar si la membrele superioare si cele inferioare. Starea pacientului este gravã, este intubat, pentru protejarea respiratiei”, a declarat dr. Carmina Piseru, sefa UPU, care a asistat la tranbordarea pacientului din ambulantã în elicopter.

sursa:vremeanoua.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.