Accident tragic: O femeie a murit şi alte patru persoane rănite GRAV! FOTO

Un grav accident a avut loc  pe DN 17, în urma căruia o femeie şi-a pierdut viaţa iar alte două persoane au fost rănite. O a patra persoană aflată în maşină a refuzat transportul la spital. Potrivit unui comunicat al ISU , militarii Detaşamentului de Pompieri  au intervenit, cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza comunei Şcheia. Echipajele militarilor au fost sprijinite de două autosanitare ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Autoturismul implicat în accident a părăsit carosabilul, s-a lovit de un cap de pod, în urma coliziunii rezultând 4 victime. Două dintre persoanele implicate în accident au rămas încarcerate.

„Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, au fost extrase victimele încarcerate şi s-a acordat primul ajutor medical răniţilor”, se arată în comunicatul ISU Suceava. În urma accidentului, o femeie în vârstă de 64 de ani şi-a pierdut viaţa, medicul SMURD declarând decesul.

Alte două persoane rănite, doi bărbaţi de 60 şi 53 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate. A patra persoană implicată în accident a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

La finalul operaţiunilor de salvare, un echipaj al pompierilor militari a sablat carosabilul şi a îndepărtat urmele de carburanţi şi lubrifianţi de pe şosea, pentru evitarea producerii altor evenimente neplăcute.Accident tragic pe DN 17, în Şcheia. O femeie a murit şi alte patru persoane rănite.

sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.