Accidente produse pe fondul neadaptării vitezei

În noaptea de 11/12 iulie a.c., pe DN 18, Dealul Hera, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Un tânăr de 19 ani din comuna Târnova, judeţul Arad a condus un autoturism dinspre Rona de Sus înspre Petrova. Într-o curbă periculoasă la stânga nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului, a acroşat un parapet metalic şi s-a răsturnat pe plafon la 20 de metri de drumul public. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pasagerului pe locul din dreapta spate, un tânăr de 20 de ani din comuna Târnova, judeţul Arad. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe strada Forestierilor din Baia Sprie s-a produs în noaptea de 11/12 iulie a.c. un alt eveniment rutier.

Un conducător auto în vârstă de 27 de ani din localitate a condus un autoturism pe DN 18 dinspre Baia Mare. Nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, carosabil umed, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil după care s-a răsturnat în afara drumului.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave iar pasagera pe locul din dreapta faţă o tânără de 22 de ani din Baia Sprie, a fost rănită uşor.

Nici şoferul şi nici pasagera nu purtau centura de siguranţă. Conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.