Val de accidente rutiere în Baia Mare: Mai multe autoturisme implicate pe strada Victor Babeș și  la intersecția Bulevardului Unirii cu strada Europa

Val de accidente rutiere în Baia Mare: Mai multe autoturisme implicate pe strada Victor Babeș și  la intersecția Bulevardului Unirii cu strada Europa

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

Localitatea Baia Mare a fost marcată de două incidente rutiere distincte, unul pe strada Victor Babeș și celălalt la intersecția Bulevardului Unirii cu strada Europa. Autoritățile din cadrul  ISU Maramureș au intervenit pentru gestionarea situației și asigurarea măsurilor de siguranță adecvate.

Primul incident s-a produs pe strada Victor Babeș, implicând două autoturisme. Echipele de intervenție au acționat rapid pentru gestionarea situației și acordarea asistenței necesare.

În paralel, un alt accident a avut loc la intersecția Bulevardului Unirii cu strada Europa, ceea ce a determinat intervenția echipelor de  Pompieri pentru asigurarea măsurilor PSI.

Ambele incidente au generat perturbări în traficul din zonă, iar autoritățile recomandă evitarea acestor sectoare până la reluarea normală a circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.