Accidente rutiere la sfârşit de săptămână

accident-RutierMai multe accidente rutiere  s-au petrecut în acest sfârşit de săptămână .

  In localitatea Fântânele a avut loc un  accident rutier în urma căruia două persoane au suferit leziuni corporale. Un tânăr de 33 de ani din Baia Mare a condus un autoturism pe DC 42. Pe o porţiune de drum cu succesiune de curbe a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism. În urma impactului, o băimăreancă de 34 de ani, pasageră în maşina care a intrat pe contrasens şi un băieţel în vârstă de 4 ani, pasager în celălalt autoturism, au suferit leziuni corporale.

 Motociclist accidentat sâmbăta, la ora 17.35, un băimărean de 52 de ani, a condus un motoscuter pe strada Grănicerilor din Baia Mare. În dreptul imobilului cu numărul 84 a lovit cu partea din faţă a motoscuterului o baliză direcţională de semnalizare a lucrărilor de asfaltare care se afla pe axul drumului şi s-a răsturnat pe carosabil.  Motociclistul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital unde a rămas internat. 

Un băimărean de 20 de ani a condus un autoturism pe Bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a accidentat doi pietoni. Ajuns la intersecţia semaforizată cu Bulevardul Independenţei a efectuat virajul la stânga şi pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed, a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a surprins şi accidentat doi tineri de 15 şi 24 de ani. Victimele se deplasau în  calitate de pietoni pe trotuar. Apoi a intrat în coliziune cu un stâlp de la reţeaua de iluminat public şi cu un copac aflat pe marginea drumului.

 

 Un tânăr de 26 de ani din Lăpuşel, a condus un autoturism, sâmbătă la ora 21.45, pe DN 1C din direcţia Dej – Baia Mare. La ieşirea din localitatea Lăpuşel spre Recea, s-a angajat într- o depăşire  în timp ce din faţă se apropia un autoturism şi pentru a evita coliziunea a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în partea stângă a acestuia. De asemenea, conducătoarea autoturismului care se deplasa din sens opus, pentru a evita impactul, a părăsit  carosabilul şi a intrat în şanţul din partea stângă a drumului.  Doi pasageri în autoturismul condus de tânărul din Lăpuşel, în vârstă de 24 şi 25 de ani,  au suferit leziuni corporale. Unul dintre ei a rămas internat la spital.

   Un alt accident de circulaţie a avut loc duminica trecută la Sighetu Marmaţiei. O tânără de 31 de ani din Leordina a condus un autoturism pe strada Iuliu Maniu. Când a ajuns la intersecţia cu strada 22 Decembrie 1989 nu a acordat prioritate şi a pătruns în intersecţie unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager în autoturism, tânăr în vârstă de 32 de ani din Sighetu Marmaţiei.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările şi la finalizarea lor vor propune măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.