Aceste meserii nu vor mai fi la căutare peste cinci ani. TOPUL locurilor de muncă ce vor dispărea de pe piaţă!

Aceste meserii nu vor mai fi la căutare peste cinci ani. TOPUL locurilor de muncă ce vor dispărea de pe piaţă!

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Vor fi schimări pe bandă rulantă în piaţa muncii. Astfel, meseriile care acum sunt la mare căutare ar putea dispărea complet, potrivit specialiştilor.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Aceste meserii nu vor mai fi la căutare peste cinci ani. Pandemia e cea care a făcut ca aceste joburi să nu mai fie considerate esențiale.

Şoferi de taxi: Popularitatea în creștere a aplicațiilor de ridesharing că Uber pune în fata dispariției șoferul tradițional care lucrează pentru o companie de taximetre. Funcționarea unei companii de taxiuri este mult mai scumpa decât ridesharing, iar serviciile lor nu pot concura cu preturile noului model de transport.

Agenți bancari: Când ați intrat ultima oara într-o filiala bancara și ați interacționat cu un agent pentru un serviciu financiar? Automatizarea și inteligența artificială înlocuiesc repede aceasta veche slujbă. Cele mai multe credite pot fi obținute printr-o aplicație. Pentru tranzacțiile cu numerar, bancomatele îndeplinesc tot mai mult funcțiile complicate îndeplinite anterior de oameni.

Casieri: Va fi oricând nevoie de unul sau doi casieri într-un magazin pentru a verifica preturi și alte probleme curente, dar slujba clasica de casier/a este în pericol. Aparatele la care faci singur plata și tendință spre tranzacții digitale automatizează repede munca de casier.

Opertori de telemarketing: Chiar dacă cei mai mulți dintre noi prefera să nu mai audă agenți de telemarketing, nu înseamnă că nu vom mai primi apeluri telefonice nesolicitate. În prezent, cele mai multe apeluri de telemarketing sunt inși cefectuate prin automatizare și transferate la un operator doar în anumite condiții. Dar industria telemarketingului caută activ metode de automatizare și a acestor interacțiuni.

Dispeceri (cu excepția serviciilor de urgenta): Sunt repede înlocuiți de automatizare. În următorii cinci ani, cei mai mulți vor fi înlocuiți de calculatoare. Se vă întâmplă și pentru serviciile de urgenta, dar peste mai mult de cinci ani.

Ceasornicari: Mulți oameni aleg ceasuri inteligente că să le conecteze la telefoane. Toate problemele cu aceste ceasuri sunt prea complexe pentru un ceasornicar tradițional, așa că trebuie trimise la producător. Automatizarea pătrunde adânc în industrie, astfel că ceasurile tradiționale devin tot mai ieftine, iar reparațiile tot mai scumpe.

Tipografi: Presa tipărită moare cu repeziciune. Reviste și ziare continua să fie tipărite în tiraje mici, dar următorii cinci ani vor accelera evoluția spre conținut strict digital. Unele publicații mai cerute vor mai avea nevoie de tipografi, dar numărul lor vă scădea cu rapiditate.

Șoferi de autobuz: Vehiculele fară șofer devin tot mai frecvente și vor pătrunde cu siguranță și în transportul public. Șoferii tradiționali vor fi înlocuiți de conducerea autonoma pentru creșterea eficientei și scăderea costurilor administrației.

Librari: Evoluția spre mediile digitale și cu librăriile devenind chioșcuri cu autoservire, rolul librarului tradițional scade cu repeziciune.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.