Acţiune pentru combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic

lemnPoliţiştii maramureşeni au efectuat ieri, 01 septembrie, mai multe controale pentru prevenirea ilegalităţilor comise în domeniul silvic. Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în sumă de 6 000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialişti din cadrul Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic Cluj Napoca, au controlat ieri mai multe societăţi comerciale care au ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate la sediul unei societăţi comerciale de pe raza localităţii Rona de Sus, poliţiştii au constatat că pe parcursul lunilor aprilie şi iunie a.c. societatea a emis avize de însoţire pentru materiale lemnoase fără respectarea prevederilor legale. În consecinţă, administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5 000 de lei.

Tot pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1 000 de lei şi administratorului unei societăţi comerciale din Baia Mare.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.