Acțiunea poliției în Dragomirești pentru siguranța rutieră

În data de 1 Mai, polițiștii din orașul Dragomirești, în colaborare cu cei de la Secția 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă, au intensificat acțiunile lor pe drumurile publice din zonă, având ca obiectiv identificarea și sancționarea celor care încalcă normele legale privind circulația rutieră. Această inițiativă a avut ca scop principal prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

În timpul intervenției, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, totalizând aproximativ 5000 lei. De asemenea, s-a dispus reținerea a trei permise de conducere – unul pentru viteză excesivă și două pentru depășire neregulamentară.

Polițiștii reamintesc publicului că, în această perioadă, sunt mobilizați pentru a preveni orice eveniment care ar putea periclita ordinea și siguranța publică. În special, se acordă o atenție deosebită siguranței rutiere, iar conducătorii auto sunt îndemnați să circule cu viteză moderată, să evite depășirile neregulamentare și să manifeste prudență în trafic. De asemenea, pietonii sunt sfătuiți să traverseze doar prin locurile permise și după ce s-au asigurat temeinic.

Aceste acțiuni ale poliției demonstrează angajamentul autorităților în asigurarea unui mediu rutier sigur și responsabil pentru toți participanții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.