Acțiuni ale polițiștilor rutieri pe drumurile Maramureșului: care a fost cauza sancționată cel mai mult de aceștia?

Polițiștii maramureșeni au acționat în acest week-end pe toate tronsoanele de drum din județ în vederea depistării și sancționării conducătorilor de autoturisme care nu respectă normele rutiere în vigoare și totodată, pentru combaterea producerii unor evenimente rutiere neplăcute.
Scopul polițiștilor maramureșeni este de a-i face pe conducătorii auto să conștientizeze importanța respectării legislației rutiere și să manifeste atenție atunci când se află la volan. Viteza constituie principala cauză generatoare de accidente rutiere de circulație, astfel, ca în orice alt week-end, au fost executate acțiuni pe linie rutieră în tot județul Maramureș.
Polițiștii au controlat aproximativ 400 de autovehicule și au legitimat aproximativ tot atâtea persoane. Pentru neregulile constatate, polițiștii maramureșeni au aplicat 167 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 73.000 de lei.
Ca măsuri complementare, polițiștii au dispus reținerea a 23 de permis de conducere și opt certificate de înmatriculare.
Polițiștii maramureșeni se află permanent la datorie pe drumurile publice pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.