Acţiuni de informare desfăşurate de poliţiştii rutieri ca urmare a modificarii Codului Rutier, incepand cu data de 14.02.2015.

politia_rutiera_oradea_actiune1La data de 14.02.2015 vor intra în vigoare prevederile Hotărârii de Guvern numărul 11 din 14.01.2015, publicată în Monitorul Oficial numărul 35 din 15.01.2015, care aduce modificări Codului Rutier în ceea ce priveşte cadrul legal al transportului copiilor în autovehicule. În acest sens, poliţiştii Serviciului Rutier au organizat ieri, 12 februarie, o acţiune de informare şi conştientizare a conducătorilor auto cu privire la aceste modificări legislative.

Conducătorii auto opriţi în trafic pe parcursul acţiunii desfăşurate ieri, au primit pliante cu aspecte referitoare la noile modificări legislative.

Poliţiştii au atras atenţia conducătorilor auto cu privire la obligaţiile pe care le vor avea începând cu data de 14.02.2015 şi au subliniat responsabilitatea ce o au conducătorii auto referitoare la creşterea siguranţei copiilor transportaţi în autovehicule.

Poliţiştii rutieri recomandă participanţilor la trafic să respecte prevederile legislative în vigoare pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere a căror victime pot fi atât ei cât şi copiii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.